Megnyitotta első üzletét a Je Suis Belle!

Egy gyors hírrel örvendeztetjük meg a Je Suis Belle-rajongókat: mostantól Budapesten a Paulay Ede utcában vadonatúj, önálló üzlethelyiségben válogathattok élőben a márka remekbe szabott kreációi közü!

 

Elfogultságunk a JSB iránt nem véletlen: a hazai divatszcéna kiemelkedő tehetségű, formabontó, bátor és invenciózus márkájáról van szó. Dévény Dalma és Kiss Tibi idén 13 éves kreatív szövetsége egy francia nyelvű önvallomás formájában kapta a nevét, márkaportrénkban pedig már részletesen megemlékeztünk a közös munka sokrétű jelentésességéről, komplexitásáról, olykor kifejezetten narratív gegjeiről és örök játékosságáról.

A Je Suis Belle fontos állomáshoz érkezett el most, amikor megnyitották első, a Ferenciek terén található műhelytől immár teljesen önállóan működő, kényelmes, utcára nyíló üzlethelyiségben berendezett boltjukat. Az előkészítési munkák már augusztus óta folytak elsősorban Dalma irányítása alatt, a sok befektetett energia pedig kifizetődni látszik, minthogy igényes, jellegzetes, és jól megjegyezhető, szinte tökéletesen “magukra szabott” teret hoztak létre – éppen úgy, ahogyan azt tőlük már megszoktuk a kreatív teremtés legapróbb részleteiig. Az MCM hatást tükröző bútorok is egytől egyig saját elképzelés után születtek meg, Matisz Alíz belsőépítészeti tervei és Benczúr Emese elképesztő gyöngy-installációja pedig egy tökéletes egésszé kerekítik a Paulay Ede utcában a JSB-hangulatot.

…fontos volt számunkra, hogy karakteres, személyes térben gondolkodjunk, ami nem csak hátteret ad a ruháknak és kiegészítőknek, hanem továbbgondolásuknak, kiterjesztésüknek is tekinthető.

Az üzletben egyébként nincsenek teljesen egyedül a Je Suis Belle-darabok, a ruhakölteményekhez ugyanis válogathatunk GabriellaVeszprémi kiegészítőket és Németh Franciska ékszereket is.

Je Suis Belle kabát újévi üzenettel a Paulay Ede utcai üzletben

 


  Je Suis Belle
 Je Suis Belle Store
Budapest, VI. Paulay Ede u. 67.

Kapcsolódó cikkek: