LINDAMELINDA: klasszikus darabok az örök szerelem jegyében

Modernizmus, minimalizmus, bohó sikk és eklektika jöhet-mehet, a szívünkben mindig jut hely a klasszikus vonalvezetésű ruhák és lebbenő szoknyák romantikájának. A LINDAMELINDA márka jól tudja ezt és szezonról szezonra szállítja az álomba illő, tökéletes darabokat az örök nőies stíl kedvelőinek nagy örömére.

 

Makk Melinda márkája minden aktuális trend ellenére hisz a homokóra formában, abban, hogy a gömbölyű vállakat, a karcsú derekat vétek volna unos-untalan hatalmas bennfoglaló formákban, oversize-ra szabott öltözékekben rejtegetni. Ellenben rajong a klasszikus vonalvezetésű ruhákért, a jól szabott, hosszabb szoknyákért, az átlapolós fazon sikkességéért és a finom romantika jegyében a pasztell színek örökérvényűségéért. A LINDAMELINDA-darabok szűk szabása szépen kiemeli az alakot, a szoknyák grandiózus módon omlanak alá a derekunkról, s minden lépésnél elegánsan kavarognak a lábunk alatt.

Ezek azok a tökéletes darabok, amelyeket egy hétköznapon minden különösebb gondolkodás, előkészület és “styling” nélkül kivehetünk a gardróbból és reggel gyorsan magunkra kaphatunk, hogy aztán szaladjunk a dolgunk után egész nap egy kényelmes, mégis elegáns öltözetben.

Ha pedig estére van programunk, nem szükséges az átöltözéssel bajlódni: egy LINDAMELINDA-ruhát néhány jól megválasztott kiegészítő egy csapásra fenséges alkalmi öltözékké varázsol.

A tervező hisz benne, hogy a tökéletes ruha oly módon hangsúlyozza a nőiességet – emeli ki a derekat, a mell idomait -, hogy közben mindig gondosan őriz egy csipetnyi titokzatosságot, finom visszafogottságot, amelytől a viselője ellenállhatatlanul izgalmassá válik.

A LINDAMELINDA igazi nőknek tervez. Olyan nőtípusnak, akire egy férfi csodálattal és szerelemmel néz fel – vallja a tervező őszinte hittel. – Én úgy gondolom, nem csak a külső vonások, de a belső kisugárzás, amit elsőként elképzelek, amikor hozzáfogok egy ruha megtervezéséhez. Nagyon pontos és határozott nőkép van a szemem előtt, amikor egyértelműen LINDAMELINDA nőtípusról beszélek. Egy olyan nőt képzelek el, aki magabiztosan mosolyog, sikeres a magánéletében, anya és csodásan harmóniában tartja a munkát és a családi vonalat. Szenvedélyes és romantikus, tele érzelmekkel, aki tud örülni az életnek, ezáltal nagyon intelligens vagyis vonzó nőtípus de nem figyelemfelkeltő.

 

LINDAMELINDA
 Punch Store
1065 Budapest, Paulay Ede u. 14.

Kapcsolódó cikkek: