INFINITY: Variációk elegancia-témára

Noha eredetileg – elsősorban a kezdőkollekció színvilága miatt – koszorúslány-ruhaként ismerhettük meg az INFINITY márka darabjait, a kollekció bővülésével és az ezerféle variáció nyújtotta változatossággal és sokféleséggel Kettinger Henriett és Sára tervezők közös munkája fokozatosan eljut a nagybetűs “Alkalmi ruha” státuszig.

 

A 2017-ben alapított márka célja, hogy olyan megoldást nyújtson alkalmi ruha-gondjainkra, amely praktikus, kézenfekvő, jól kihasználható, s a kreativitásunk szabad szárnyalásának is abszolút teret enged. A koncepció egyszerűségében nagyszerű: a választható hosszúságú szoknyarészhez két, egyenként 2,2 méter hosszú sál csatlakozik – ezekből varázsolhatjuk magunkra számtalan fazonban a ruha voltaképpeni felső részét. Ha tetszik, félvállalasan, ha tetszik, vállnélkül vagy a hátat szabadon hagyva, ha akarod, görög istennőt, ha akarod, modern dívát varázsolhatsz magadból néhány mindössze tekeréssel-csavarással.

A kreatív és kísérletező-kedvű nők kedvenc “játékszere” lehet egy INFINITY-darab, amellyel voltaképpen minden este egy új, addig soha sem látott alkalmi ruhát ölthetünk magunkra!

A ruhával együtt érkező használati útmutató 15-féle kötésmódot mutat be az alapoktól a variációs-lehetőségekre való rámutatásig, ezzel együtt viszont a lehetőségek száma tényleg csak rajtunk múlik. A finoman fénylő, lágyan omló anyag már önmagában, fazonfüggetlenül is elképesztően elegáns, ráadásul 15 gondosan válogatott, káprázatos színből válogathatunk.

Általában a mályva, rózsaszín és bézs színeket keresik, a hosszú fazonban.

– derült ki Kettinger Heni elmondásából, ami nyilvánvaló jele annak, hogy az INFINITY vásárlói közül legtöbben a visszafogott, abszolút elegáns és a lehető legszélesebb körben használható darabokkal egy valóban örök darabot keresnek maguknak.

 


  INFINITY
Budapest, VII. Dohány u. 20.

Kapcsolódó cikkek: