Between újratöltve: itt a No Conventions kollekció!

Nem kérdés, hogy imádjuk a Betweent, Szabó Csilla merész, öntörvényű, s eközben mégis a csipkeromantikával kacérkodó dizájnfehérnemű márkáját! A vadonatúj őszi kollekció híven képviseli azokat az ellentéteket, amik miatt bolondulunk a Betweenért, hiszen továbbra is egyszerre vadóc és szenvedélyes – a fekete-fehér egyeduralmát viszont most egynéhány jól megválasztott pasztell árnyalattal bolondítja meg.

 

No Conventions – hirdeti a kollekció, amely valóban leszámol a konvenciókkal, a megszokottal, a hétköznapi monotonitással. Ráadásul kifejezetten erőteljes girlpower üzenetet is hordoz (újabb pirospont a Betweennek!):

 

A kollekciót nők inspirálták, akik nem azonosulnak a társadalmi konvenciók által megkövetelt szerepekkel. A koncepció célja, e konvenció falainak ledöntése, mit szabad, mit illik, mit nem. Mit KELL tennie a nőnek szerepe szerint? A szándékosan provokatív hangulat a kollekció egészén érződik, de az ízlésesség és lágyság ugyanúgy evidenciaként áll a szemlélet középpontjában.

No Conventions – a Between 2018/19-es őszi kollekciója

“Renitens attitűdnek” nevezik a koncepció fő szerkesztési elvét, vagyis azt a csavart, hogy miközben hagyományosan hétköznapi, otthoni használatban megszokott ruhadarabokat vonultat fel a márka – ilyen a bugyi és melltartó mellett a hálóruha, hálóköntös is -, bátran alkotja meg őket leheletfinom csipkéből, omló muszlinból, puha tüllből és királynőien lebegő layerekkel rétegelve.

No Conventions – a Between 2018/19-es őszi kollekciója

A szofisztikáltság és extravagancia szintézisére, tökéletes harmóniájára tökerszik a kollekció, mely első pillantásra elvarázsol és nem utolsó sorban belobbantja a mélyről fakadó szenvedélyt.

 

Kreditek:

Photo: Máté Mile

MUA: Zita Szlameniczky

Hair: Attila Fenyvesi

Style: Judit Kaposi

Model: Rozina Lugosi

Kapcsolódó cikkek: