Kezdd itt!

Ez az oldal egy kis navigációs útmutatóként szeretne szolgálni azzal kapcsolatban, hogy mit lehet böngészni a Sikk Projekt portálon. Tarts velünk és fedezd fel tematikusan a legújabb magyar divatportált!

 

MI A SIKK PROJEKT CÉLJA?

A portál azzal a céllal jött létre, hogy egybegyűjtse és figyelemmel kövesse azokat az értékteremtő hazai márkákat, amelyek a divatvilágban új, egyéni utakat jelölhetnek ki, s lokális gyökereikkel alternatívát kínálnak a globalizált fast fashionnel szemben. A portál különböző rovataiban megjelenő cikkek a női és férfi divat, a ruházati kiegészítők, ékszerek és kozmetikumok értékálló márkáit szemlézik, követik az aktuális trendeket és elemzik a figyelemre méltó jelenségeket, hogy útmutatóként szolgáljanak az érdeklődőknek a hazai divatszcéna felfedezésére. További részletes információt a Rólunk oldalon találsz!

 

ROVATOK

A portálon megjelenő cikkek különböző rovatok szerint kerülnek csoportosításra. Ezek között a rovatok között az oldalon legfelül található ún. főmenü segítségével navigálhatsz. Rovataink a következőek:

divat: ezen belül külön kategorizálva megtalálhatod a női, a férfi és a gyermek divat alá tartozó cikkeket,

kiegészítők: ahol a táska-, ékszer- és cipő-készítő tervezőket mutatjuk be,

kozmetikum: hazai, döntő részt manufakturális, illetve kisüzemi körülmények között, emberi léptékben előállító kozmetikai márkákat mutatunk be

Cikkeink segítségével szeretnénk bemutatni a hazai divatvilág szereplőit: olvashatsz átfogó cikkeket az egy márkákról, illetve tudósítunk újdonságokról, friss kollekciókról is. A puszta ismeretterjesztésen túl a célunk, hogy mindig valamilyen releváns szempontból – afféle valóságos műalkotásokként – elemezzük is az alkotásokat, bemutassuk esztétikai jellegzetességeiket és felhívjuk a figyelmet sajátos értékeikre.

 

EXTRÁK

Amennyiben most ismerkedsz a magyar designvilággal és azt tervezgeted, hogy saját ruhatárat építesz tervezői darabokból, a segítségedre lehet az ingyenesen letölthető e-book Hogyan építsd fel a saját designer ruhatárad? címmel!

 

A hazai divatvilág eseményeinek aktív követéséhez segítséget nyújtunk a főoldalon közvetlenül a fejléc alatt található Eseménynaptár alkalmazásunkkal, amely folyamatosan frissül az újabbnál újabb figyelemre méltó eseményekkel. Ide időről időre érdemes visszatérni, ha folyamatosan képben szeretnél lenni az új megjelenésekkel, bemutatókkal, partikkal, workshopokkal kapcsolatban.

 

Ugyanitt találod meg a főoldalon a showroom-böngésző térképes alkalmazásunkat is. Ha élőben szeretnéd a különböző tervezői darabokat megszemlélni, vagy elmerülnél egy kicsit a divatvilág kreatív hangulatában, ezen a térképen megtalálod a hazai tervezők szalonjainak, showroomjainak, üzleteinek folyamatosan bővülő listáját!

 

A Hónap kedvence rovatunkban pedig kiemelt helyen foglalkozunk minden hónapban egy éppen aktuális tervező munkásságával.

Tervezők a Sikk Projekt portállal kapcsolatos további információkat ezen az oldalon találhatnak!

 

Közösségi média & hírlevél

A közösségi médiában is követhetsz minket Facebookon és Instangramon.

Ha pedig csatlakozni szeretnél divatrajongó közösségünkhöz, heti hírlevelünkön keresztül végigvezetünk a hazai divatvilág újdonságain és bemutatjuk a legizgalmasabb designmárkákat, ráadásul ajándékként elküldjük a Hogyan építsd fel saját designer ruhatáradat? című e-könyvet. A hírleveles VIP csapat olyan exluzív cikkeket, képi és videós tartalmakat is megkap, amelyet az oldal látogatói nem! Ráadásul péntekenként küldünk egy-egy instant inspirációt is egy különleges outfittel – természetesen magyar tervezők munkáiból válogatva! 

 

Fedezzük fel együtt a tehetséges magyar designerek kreációit!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial