VENGRU: tervezz magadnak egyedi táskát!

A VENGRU márka abból a hitből született, hogy mindenkinek van egy saját, egyedi, csak rá jellemző ízlése, stílusa, amelyet – ha megfelelő keretet, alapanyagokat, egyszóval lehetőséget kapunk – nagy örömmel fejezünk ki és kommunikálunk a külvilág felé, akár éppen egy táska formájában is.

 

Természetesen nem lapulhat mindannyiunkban egyesével egy-egy profi táskadesigner, ezért Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás megalkottak egy olyan rendszert, amelyben egy meglepően széles stiláris, formai és színkínálat mentén, mégis előre megadott darabok közül válogatva állíthatjuk össze a saját táskánkat. S hogy miként lehetünk benne biztosak, hogy amit fejben megálmodunk, az teljes valójában legyártva is úgy fog mutatni, ahogyan szeretnénk? A kreatív pálya elejéről sok-sok tervező számára ismerős, ingoványos talaj ez… Nem utolsósorban éppen ennek a problémának a nagyszerű megoldásában zseniális a VENGRU: honlapjukon egy profi 3D-grafikai tervezőprogram segítségével minden részletében alaposan szemrevételezhetjük kreativitásunk születendő gyümölcsét.

Ahhoz, hogy a fantáziánk szabadon szárnyalhasson, mégis a megvalósíthatóság, a funkcionalitás és a biztos kézzel felskiccelt ízlésesség határain belül maradva mozogjunk, a VENGRU tervezői megalkottak nem kevesebb mint 10 táskaalapot a tárcától a clutchon át a laptoptartóig és a shopperig.

Fotó: Zsófia Jámbor, Modell: Luca / Avantage Models, Smink: Lilla Batki, Styling: Bence Csalár, Ruha: Tomcsanyi

Ezeket azután bővíthetjük plusz díszítésként panelekkel, válogathatunk a foganytúk és a pántok között, s mindezeket variálhatjuk akár a hangulatunknak, az alkalomnak vagy az adott outfitünknek megfelelően is. A moduláris, sokféleképpen kihasználható tárgyak és a folyton megújuló változatosság kedvelőinek ez már önmagában Kánaán – aki viszont az extra meglepetéseket és a könnyed játékosságot is értékeli, az általában első pillantásra beleszerethet a vagány megoldásba, mellyel a nagyobb méretű táskára cipzárral egy különálló, kisebb alkalmi táska is hozzáilleszhető. Ez az elképzelhető legötletesebb megoldás egy helytakarékos utazásra éppúgy, mint a modern nő különböző szerepek között való folyamatos egyensúlyozására reggeltől estig, a hétköznapi rohanásból az esti alkalmi megjelenésbe való átalakulásra.

Izgalmas, változékony és kreativitást ösztönző világ a VENGRU-é, amely vállalja a kihívást, hogy nem állítja a vásárlóit kollekcióról kollekcióra kész tények elé, hanem akítv részvételre ösztönzi őket.

Ennek a sajátos rendszernek nyilvánvalóan speciális kihívásokkal is szembe kell néznie, ugyanakkor semmihez sem fogható élmény a leendő tulajdonossal “együtt gondolkodva” létrehozni egy-egy táskát. Voltaképpen ez az egésznek a szépsége, ahogyan a tervezők is vallják:

Rengeteg színkombinációt össze lehet állítani nálunk, így a legnagyobb kihívást az jelenti számunkra, hogy ne a bőség zavarát lássák a márkában, hanem észre vegyék a folyamatos megújulás lehetőségét. Ehhez állandóan követnünk kell az aktuális trendeket, ami által be tudjuk mutatni az embereknek, hogy mennyire sokoldalú is a márka. Ha valaki vásárol egy alaptáskát, nem kell minden szezonban lecserélnie azt, éppen elég egy új kiegészítővel feldobnia, ami illeszkedik az aktuális trendekhez.

A VENGRU megalkotóinak elmondásából kiderült, hogy a magyar közönség alaposan előregondolkodva rendszerint a klasszikus alapszínek közülválogatva tervez egyszínű táskát, amelyet élénk színű panelekkel és pántokkal dob fel, hiszen utóbbikat könnyedén lehet cserélgetni is, ettől aztán mintha nem is egy, hanem rögtön két-három különböző hangulatú táskánk is lenne! Ha pedig valaki egyszer beleszeret a rendszerbe, csaknem végtelen számú módon variálhatja, bővítheti tovább a saját VENGRU-kollekcióját egy-egy kiegészítő hozzáadásával:

Jellemzően visszatérő vásárlóink vannak, akik minden szezonban terveznek valami újdonságot a korábban vásárolt alap táskájukhoz. Például legújabb termékünk az övtáskapánt, amit a korábban vásárolt borítéktáskához és paneltáskához szívesen választanak a vevőink.

VENGRU
 wonderLAB
1053 Budapest, Veres Pálné u. 3.

 

Kiemelt kép: 

Fotó: Zsófia Jámbor 
Modell: Luca / Avantage Models 
Smink: Lilla Batki 
Styling: Bence Csalár 
Ruha: Tomcsanyi

Kapcsolódó cikkek: