PaNNi VeSSeY: könnyed komolyság

Az ellentétek dinamikájából született meg Véssey Panni saját nevével fémjelzett ékszermárkájának koncepciója. Könnyed és komoly, játékos és elegáns – igazi “szerelem első látásra”-darabok ezek.

 

A MOME-n végzett tervező a hagyományos technikák és a modern elegancia ötvözésére építi a jellegzetes formájú ékszerei mögött meghúzódó gondolatot. Panni egy könnyű, belül üreges struktúrát alakít ki lenfonal és fémszálak összetekeréséből, amelyeknek így határozott tartása, egyedi megjelenése és különösen szép, sejtelmes fénye van. A Panni Véssey ékszerek határozottságot, erőt sugallnak, hiszen rendkívül térbeliek, jelentős kiterjedésük van, a fonal, illetve fémszál jelentette filigrán alapanyagnak köszönhetően mégis eleganciát és finomságot sugároznak.

Olyan ékszerek ezek, amelyek mellett nem lehet elmenni, s amelyek valóban öltöztetnek: a legegyszerűbb, legletisztultabb összeállítású szettet is ellenállhatatlanná és nagyon is markánssá teszik a PaNNi VeSSeY nyakláncok, karkötők, fülbevalók. S bár együttesben is elképzelhetőek, nagyon fontos, hogy tudjunk mértéket tartani: ezeket a darabokat nem érdemes halmozni! Mivel vezetik a tekintetet, engedjük, hogy általuk egy-egy részlet kerüljön előtérbe – hol a nyak, hol a kéz, hol az arcél a fülbevalók által.

Sikkes, bohó, könnyed, játékos, mégis markáns fókuszpontja az egész megjelenésünknek.

Rendkívül izgalmas, az ellentétpárok dinamikájára építő márka ez, amely bátran ajánlható mindenkinek, aki rajong a hangsúlyos ékszerekért. Vagy ahogy a tervező maga fogalmaz:

A PANNI VÉSSEY fonalékszerek a természetes eleganciát kedvelő nőknek készül, akik szeretnek tárgyaikhoz, így ékszereikhez is kötődni.


PaNNi VeSSeY
 Atelier
1052. Budapest, Kristóf tér 6.

 

Kapcsolódó cikkek: