PWRMAN: hiánypótló egyedi és markáns stílusú férfi ékszermárka a piacon!

Be kell valljuk, a Sikk Projekt férfidivat rovata meglehetősen foghíjas. Bizonyára vannak, akik valahogyan elsuhannak a radarunk alatt, ezzel együtt az is igaz, hogy hazánkban kifejezetten a férfiaknak szánt nívós dizájntermékekre és divatcikkekre szakosodott márkák még roppant alacsony számban lézengenek egy máskülönben folyamatosan szélesedő és egyre élénkebben mozduló piacon. Most azonban módunk van bemutatni egy stílusos, izgalmas és ízig-vérig férfiaknak szóló ékszermárkát. Ismerjétek meg a PWRMAN-t!

 

Nem a női divatcikkek farvizén evez a PWRMAN, Ritók-Filip Áron és Tóth János Olivér ennél sokkal bátrabb és ambíciózusabb is: kifejezetten és kizárólag férfiaknak terveznek. Az alkotók ismerik a modern férfit, az ő igényeit, stílusát és érdeklődését, s ezt párosítják régi, rituális hagyományokkal annak érdekében, hogy ősi energiákat hozzanak a felszínre munkáikban.

PWRMAN férfiékszerek

Olyan kompozit ékszereket alkotnak, amelyek egyszerre frissek és izgalmasak a kortárs dizájntrendek között, de archaikus formavilágból merítenek acél, bronz és ébenfa felhasználásával,

melyeket nagy tisztelettel, kézi erővel munkálnak meg. Mindez hallatlan hiányt pótol a férfiékszer piacon, amelyet jobbára a bejáratott sémákra épülő, különösebb kockázattól – s eképpen sajnos nagyjából minden invenciótól is – mentes formák, az anyaghasználatra jellemző szűk mozgástér és hát valljuk be, némileg levegőtlen unalom tölt be. Olivér ötvös-aranyművesként eleinte a saját célra, a maga ízlésére formálta meg első férfiékszereit, ám amint egyesítették a kreatív energiákat a hasonló gondolkodású Áronnal, rövid úton, voltaképpen elkerülhetetlen módon megszületett a PWRMAN márka.

PWRMAN férfiékszerek

Ékszereinkkel nem pusztán egy kiegészítőt, hanem egy utat, az Erő Útját kínáljuk a viselők számára. Ez az erő sokmindenben testet tud ölteni, a hagyományos férfi értékekben, mint a hűség a tradícióhoz, bátorság a váltáshoz, tudás a cél eléréséhez, ezek egyúttal a PWRMAN értékei is: ékszereink hagyományos technikával, ősi, tiszta nyersanyagból készülnek szakértői tudással, az örök értékeket a modern férfiaknak újrakomponálva.

– vallja Ritók-Filip Áron a márka legfontosabb jegyeiről. Nagyon kíváncsiak voltunk arra is, hogyan értelmezik, mit jelent az alkotók számára a logóban látható gorilla. Válaszukból kiderült, hogy az ezüsthátú gorilla magát a természetes, áradó, leküzdhetetlen erőt szimbolizálja, s a megbízható, felelősséget vállalni tudó vezető eszményét közvetíti.

PWRMAN férfiékszerek

A PWRMAN ékszerek különböző anyagokból egymáshoz társított, egyszerű formákon keresztül hoznak létre komplexitást, archaikus-rituális jellegüknél fogva pedig trendfüggetlenül értékálló darabokat kínálnak azoknak a férfiaknak, akik súllyal és jelentéssel szeretnék megtölteni a megjelenésüket.

PWRMAN férfiékszerek

 


  PWRMAN

Kapcsolódó cikkek: